:: Happy Days! ::

:: -cheaper than therapy? ::
:: welcome to Happy Days! :: bloghome | contact ::
[::..archive..::]
[::..recommended..::]
:: Lomohome [>]
:: Dotface [>]
:: Agens [>]
:: Merrill Photo [>]
:: Toy Camera [>]
:: Kaliber10000 [>]
:: Railhead [>]
:: Louisiana [>]
:: CJ's Ultima [>]
:: Cannonball UK [>]
:: Race-cars.com [>]
:: Jamie Oliver [>]
:: Mambo [>]
:: How Stuff Works [>]
:: D.I.Y. Racecar [>]
:: Firebox.com [>]
:: ThinkGeek [>]

:: lørdag, februar 22 ::

I formiddags var jeg en tur på riffelbanen med et par gutter fra Argus; vi fik bl.a. lejlighed til at skyde en runde på elgbanen. Det var både sjovt og ret svært, men der var da et par kugler i skiven da vi var færdige. Jeg kan forhåbentlig finde en lejlighed til at prøve igen, da det virkede som god træning og "appetitvækker" inden bukkesænonen.

Da jeg kom tilbage fra Kalvebod var der kommet ikke mindre end to motorsportsrelaterede breve fra England. Det først var et prøvenummer af bladet Circuit Driver, der er et spændende magasin for "Track Day"-entusiaster (nørder?). En registrering som bruger på hjemmesiden giver adgang til en masse spændende artikler om biler og ræs.

Det andet var en lækker ERA-brochure som den venlige Jim Dudley fra Tiger Motortsports Ltd. har sendt mig. Ud over Lotus 7-replicaer, laver de også den fede og '60er-Formel1-agtige "English Racing Automobiles" retroracer.



Eller med andre ord: En racer fra en af Formel 1's mest stilrene perioder, bare med moderne teknik og nem adgang til reservedele. Motoren er f.eks. en Ford Zetec 1800-motor (en dobbelt-karburatorudgave af Ford Focus-motoren) og gearkassen er en femtrins Hewland Mk. 9 racergearkasse. Det eneste lille problem er selvfølgelig hvordan jeg skal få fat i de ca. 19.000 pund sådan en svend koster som kit.

Ak ja. Jeg kommer jo nok til at slå mig til tåls med litteraturstudier indtil videre...


:: Christian 8:50:00 PM [+] ::
...
:: torsdag, februar 20 ::
I var Kirsten og jeg en tur på Kunstindstrimuseet i Bredgade, hvor der bl.a kører en udstilling om plakattegneren Sven Brasch for tiden. Den er klart anbefalelsesværdig, ligesom museet iøvrigt; især den nye afdeling med danske "kunstindustriobjekter" (design?) fra det tyvende århundrede er spændende og meget flot lavet.

Da vi for alvor var kommet i højkulturel stemning besluttede vi os for kaffe og kage på Paludans bogcafé , men det viste sige desværre at være lidt af en fuser. Chokoladekagen var fin, men da vi skulle til at betale var det simpelthen fuldstændigt umuligt få betjening. Det endte med at vi lagde betalingen på bordet da vi gik. Man skulle ikke tro, at der kunne være så travlt en almindelig torsdag eftermiddag?


:: Christian 10:53:00 PM [+] ::
...
:: onsdag, februar 19 ::
Denne blog er en hyldest til det gode liv. Her vil jeg på uregelmæssig basis bringe anbefalinger, lommefilosofi og ikke mindst morsomme eller interessante links. For nu at komme igang vil jeg anbefale martsnummeret af Wired. Temaet "Speed Freaks" skulle man jo tro var valgt alene for min fornøjelses skyld.

Jeg kan måske også henlede lidt opmærksomhed på www.lomohomes.com/christianrahbek hvor jeg har nogle billeder liggende. Nogle af dem er taget med et Lomo Cybersampler kamera, der udmærker sig ved at have fire linser og kun virke noget sporadisk. Disse billeder kan f.x. se således ud:



Sidst, men ikke mindst, findes Bolivia-bloggen stadig på rahbek.blogspot.com

Jeg håber at der er nogen, ud over undertegnede, der kan have lidt morskab af denne blog. Endelig skal der lyde et ønske om "Happy Days!" herfra - husk at nyde livet.

Christian Rahbek


:: Christian 9:44:00 PM [+] ::
...

This page is powered by Blogger.