:: Happy Days! ::

:: -cheaper than therapy? ::
:: welcome to Happy Days! :: bloghome | contact ::
[::..archive..::]
[::..recommended..::]
:: Lomohome [>]
:: Dotface [>]
:: Agens [>]
:: Merrill Photo [>]
:: Toy Camera [>]
:: Kaliber10000 [>]
:: Railhead [>]
:: Louisiana [>]
:: CJ's Ultima [>]
:: Cannonball UK [>]
:: Race-cars.com [>]
:: Jamie Oliver [>]
:: Mambo [>]
:: How Stuff Works [>]
:: D.I.Y. Racecar [>]
:: Firebox.com [>]
:: ThinkGeek [>]

:: lørdag, marts 8 ::

Vi er netop tilbage på Stenhuggervej efter et par dejlige dage med familiebesøg rundt omkring i Hovedlandet. Hos en boghandler i Varde fandt jeg "Atlas over Nyere Arkitektur" af Francisco Asensio Cerver. Bogen består af "1000 rigt illustrerede sider med det sidste årtis mest berømte arkitekter og deres seneste arbejder". Det synes noget ambitiøst, men bogen virker alligevel som et godt køb til 100 kroner. En hurtig gennembladring afslører at de eneste danske islæt er von Spreckelsens nye triumfbue "Le Grand Arch" og Søren Robert Lunds "Arken". Lidt skuffende måske, men det kan måske skyldes at der har været hård kamp om pladserne som de bedste arkitekter i det sidste årti?

Min mor og Hans har, fra deres fælles tur til Smolensk og Moskva, hjembragt et russisk Lomo LC-A kamera til mig. Nu glæder jeg mig til at tage et utal af kulørte og dybt kunstneriske fotografier, og jeg skal selvfølgelig nok sætte nogle af dem ind her på siden, når jeg når så langt.


:: Christian 10:55:00 PM [+] ::
...
:: mandag, marts 3 ::
I mit extracurriculære læsepensum er jeg nu nået igennem Hemingways "Den gamle mand og havet". Den er, bortset fra novellen Francis Macombers korte, lykkelige liv, mit første møde med Hemingway. Jeg betragter egentlig lidt Hemingway som pligtlæsning, men ikke desto mindre er Den gamle mand og havet en spændende historie. Da den samtidig er rimeligt kort, sluger man den nemt på en eftermiddag. Det meste af bogen beskriver den gamle mands tanker under kampen med kæmpefisken. Jeg synes at Hemingway på en fin måde beskriver forholdet imellem jægeren og byttet og de følelser, man kan opleve under jagt eller fiskeri. Jeg ved ikke, om "Den gamle mand og havet" er en bog for alle, men den ER et must for jægere og lystfiskere. Jeg har også fået mod på mere Hemingway, selv om jeg har svært ved at forestille mig, at han skulle kunne true John Steinbeck som min amerikanske favoritforfatter.


:: Christian 10:49:00 AM [+] ::
...

This page is powered by Blogger.