:: Happy Days! ::

:: -cheaper than therapy? ::
:: welcome to Happy Days! :: bloghome | contact ::
[::..archive..::]
[::..recommended..::]
:: Lomohome [>]
:: Dotface [>]
:: Agens [>]
:: Merrill Photo [>]
:: Toy Camera [>]
:: Kaliber10000 [>]
:: Railhead [>]
:: Louisiana [>]
:: CJ's Ultima [>]
:: Cannonball UK [>]
:: Race-cars.com [>]
:: Jamie Oliver [>]
:: Mambo [>]
:: How Stuff Works [>]
:: D.I.Y. Racecar [>]
:: Firebox.com [>]
:: ThinkGeek [>]

:: fredag, marts 21 ::

Idag var vi en tur i Park Bio og se Orkidétyven med Nicolas Cage og Meryl Streep. Her er der, ligesom i flere andre biografer, "babybio"-arrangementer, hvor lyden er dæmpet en lille smule og der er bleer etc. til fri afbenyttelse. Således hostede, nøs, klynkede og brokkede en væsentlig del af biografgæsterne sig igennem filmen, men det er dog alligevel en udemærket måde at gå i biografen på, når man har et lille barn. Man har ikke brug for en babysitter og alle er klar over, at der kan opstå lidt larm iløbet af sådan et par timer.

Filmen var OK, uden at være prangende, og den minder lidt om Being John Malkovich, der også er instrueret af Spike Jonze. Jeg fandt Chris Coopers rolle som orkidétyven mest interessant, men måske var der mere i Nicholas Cages manuskriptforfatter-tvillingebrødre end som så. Handlingen centrerer sig om manuskriptforfatteren Charlie Kaufmanns skriveblokering, og en af filmens forcer er, at den blander den filmiske virkelighed og fiktion med den reelle virkelighed. Det kan måske lyde lidt forvirrende, men det virker ikke så mærkeligt når man ser filmen.


:: Christian 10:30:00 PM [+] ::
...
:: mandag, marts 17 ::
Endeligt er det lykkedes mig at få lavet nogle billeder med det nye (eller i hvert fald kun 12 år gamle) Lomo LC-A vidunderkamera. Jeg har lagt nogle af dem ind på mit såkaldte lomohome, og der skal da også være en smagsprøve her:


Den gamle farvemølle, lige rundt om hjørnet.

Mærkeligt nok ser nogle af billederne næsten bedre ud efter jeg har scannet dem ind. Jeg har ikke fortaget nogen ændring af kontrast eller farveintensitet, men det er alligevel som om de har fået et mere karakterfuldt eller farvemættet udtryk af scanningen. Beats me.

Lomokameraet havde iøvrigt spillet mig et pus med den første film; det betaler sig at gøre sig ekstra umage for at få kameraet til at tage ordentligt fat i filmen. Det ER jo sjovere, når der faktisk kommer billeder ud af éns anstrengelser.


:: Christian 5:50:00 PM [+] ::
...
:: søndag, marts 16 ::
Jeg kom netop forbi Tivoli Audios hjemmeside. De producerer radioer af høj teknisk kvalitet, der er pakket ind i enkelt og estetisk design. Hjernen bag Model One er Henry Kloss, der vist var lidt af et Hi-Fi-geni. Model One gør brug af avanceret radioteknik, som jeg ikke har forstand på, men den har høstet mange positive anmeldelser for gode modtagelses- og lydgengivningsevner. Designet mener jeg taler for sig selv og priserne virker rimelige. Jeg kan godt ærge mig lidt over, at det ikke er B&O der på den måde kan kombinere teknik, design og "value-for-money".



Danske forhandlere kan findes på www.model-one.dk


:: Christian 3:01:00 PM [+] ::
...

This page is powered by Blogger.