:: Happy Days! ::

:: -cheaper than therapy? ::
:: welcome to Happy Days! :: bloghome | contact ::
[::..archive..::]
[::..recommended..::]
:: Lomohome [>]
:: Dotface [>]
:: Agens [>]
:: Merrill Photo [>]
:: Toy Camera [>]
:: Kaliber10000 [>]
:: Railhead [>]
:: Louisiana [>]
:: CJ's Ultima [>]
:: Cannonball UK [>]
:: Race-cars.com [>]
:: Jamie Oliver [>]
:: Mambo [>]
:: How Stuff Works [>]
:: D.I.Y. Racecar [>]
:: Firebox.com [>]
:: ThinkGeek [>]

:: lørdag, april 5 ::

I torsdags viste DR2, der i øvrigt ubetinget er min ynglingskanal, filmene Smoke og Blue in the face. Hovedpersonen er i begge film tobakshandleren Auggie Wren, spillet af Harvey Keitel. Begge film er seværdige, men især Smoke er en meget fin lille film. Der bruges ikke de store dramatisk armbevægelser eller voldsomme effekter, men i stedet får de små finurlige historier filmen til at hænge sammen. Jeg synes også at Harvey Keitel er god til at spille folk man ikke er helt sikker på hvor man har, lidt i stil med rollen som Winston Wolfe i Pulp Fiction. Man kan selvfølgelig læse mere om filmene på InternetMovieDataBase.com

Igår var vi en tur babybio og se De grønne slagtere. Det er en ny dansk film med Nikolai Lie Kaas og Mads Mikkelsen i hovedrollerne. Det er en temmlig grotesk historie, men den er ret underholdende og rigtigt godt sat i scene. Det er også fedt at der kommer en dansk film, der ikke partout skal foregå i København. Det er måske også værd at bemærke at Mads Mikkelsen nok har det grimmeste hår, jeg har set meget længe. Det ser temmeligt Mao-agtigt ud, måske oven i købet på en dårlig måde (hvis det er muligt).


:: Christian 3:37:00 PM [+] ::
...
:: torsdag, april 3 ::
Jeg har fået fremkaldt nogle flere lomobilleder, udvalgte eksemplarer kan ses på mit Lomohome. Lomosiden er desværre ikke er så god til at håndtere billeder på "højkant", eller portrætformat om man vil. Derfor har jeg langt det nedenstående billede her; så kan det måske også virke lidt som appetitvækker? Jeg synes i hvert fald selv, det er blevet ret godt og lomoagtigt.




:: Christian 6:49:00 PM [+] ::
...
:: søndag, marts 30 ::
Denne uges trivialviden er leveret af DSBs blad Ud & Se:

------------------------------------------------------------------------------------------
Århus Possementfabrik blev etableret i 1917 af østrigeren Konrad Gloggengieser
------------------------------------------------------------------------------------------


:: Christian 10:25:00 PM [+] ::
...

This page is powered by Blogger.