:: Happy Days! ::

:: -cheaper than therapy? ::
:: welcome to Happy Days! :: bloghome | contact ::
[::..archive..::]
[::..recommended..::]
:: Lomohome [>]
:: Dotface [>]
:: Agens [>]
:: Merrill Photo [>]
:: Toy Camera [>]
:: Kaliber10000 [>]
:: Railhead [>]
:: Louisiana [>]
:: CJ's Ultima [>]
:: Cannonball UK [>]
:: Race-cars.com [>]
:: Jamie Oliver [>]
:: Mambo [>]
:: How Stuff Works [>]
:: D.I.Y. Racecar [>]
:: Firebox.com [>]
:: ThinkGeek [>]

:: onsdag, april 30 ::

Jeg stødte igår på den spændende og lærerige fysikforsøgshjemmeside www.scitoys.com. Her et det forklaret hvordan man kan lave en masse forskellige fysikforsøg, mange af dem ved hjælp af forskellig småting fra husholdningen. Hvis man er en smule videbegærligt anlagt, kan man let komme til at bruge en rum tid på at klikke sig fra emne til emne. Forsøgene er meget pædagogiskt beskrevet, og forsøgsopstillingerne gennemgåes trin for trin. Jeg vil tro, niveauet generelt svarer til folkeskolens 7. -10. klasse, mens nogle af emnerne måske nærmere er på gymnasieniveau.

Af samme skuffe er der også www.howstuffworks.com, hvor man kan lære hvordan stort set alt virker. Der er selvfølgelig en overvægt af tekniske emner, men også politiske og kulturelle begreber forklares så de fleste kan være med. Enhver nysgerrigpeters favorit.

Sidst, men ikke mindst, har været en tur hos fotohandleren og jeg har nu fået min tredie lomo-film tilbage. De bedste af billederne kan om sædvanligt ses på mit lomohome. Der er stadig problemet med 'højkant'-billederne, så nu har jeg prøvet at skrive til lomofolkene. Det er de nok ligeglade med, men man ved jo aldrig.




:: Christian 7:37:00 PM [+] ::
...
:: mandag, april 28 ::
Efter en lag og ufortjent ferie, er vi nu igen tilbage i byen. Det har været rigtigt hyggeligt at besøge en masse familie, vi desværre ikke kan se så tit, men det er nu også dejligt at være hjemme igen.

Jeg er blevet færdig med at læse Jan Sonnergaards novellesamling Radiator. Novellerne i Radiator foregår i et miljø af følelsesmæssig og økonomisk armod og sproget, der afspejler dette, er meget direkte, for nu at sige det mildt. Sonnergaard har en forkærlighed for, på næsten skæbehistorieagtig vis, at aflevere en væsentlig pointe en de sidste sætninger i novellen. Det virker rigtigt godt i flere af novellerne, men ind imellem mangler der, efter min mening, lidt substans i historien, inden man når forløsningen på sidste side.

Radiator er iøvrigt det første bind i en trilogi, hvortil yderligere hører "Sidste søndag i oktober" og "Jeg er stadig bange for Caspar Michael Petersen", der er netop udkommet.


:: Christian 10:25:00 PM [+] ::
...

This page is powered by Blogger.