:: Happy Days! ::

:: -cheaper than therapy? ::
:: welcome to Happy Days! :: bloghome | contact ::
[::..archive..::]
[::..recommended..::]
:: Lomohome [>]
:: Dotface [>]
:: Agens [>]
:: Merrill Photo [>]
:: Toy Camera [>]
:: Kaliber10000 [>]
:: Railhead [>]
:: Louisiana [>]
:: CJ's Ultima [>]
:: Cannonball UK [>]
:: Race-cars.com [>]
:: Jamie Oliver [>]
:: Mambo [>]
:: How Stuff Works [>]
:: D.I.Y. Racecar [>]
:: Firebox.com [>]
:: ThinkGeek [>]

:: torsdag, juni 19 ::

Jeg har nu fået den første rulle Spartus-film tilbage fra fremkaldelse. Billederne er blevet nogenlunde så skarpe eller uskarpe som jeg havde forventet, men man kan da se hvad de forestiller. Spartuskameraet har ingen mulighed for fokusering; dette skal ikke forstås som autofokus - mere som middelsvær ikke-fokus. Dette bevirker at ting der er for tæt på, for langt fra eller ude i kanten af billedeområdet er ude af fokus, mens objekter eller personer der befinder sig cirka midt i billedet og ikke for langt væk bliver mere eller mindre skarpe. Jeg vil køre endnu et par film igennem kameraet, og så kan det være at jeg konverterer det til et pinholekamera, det skulle nok være ganske morsomt at rode lidt med. Der kan ses flere Spartusbilleder på mit lomohome.


En tur til Bellevue

Vi har i øvrigt været vidner til en mindre kulturbegivenhed idag. Det var afsløringen af en skodaskulptur på det, der (åbenbart?) kaldes Skodagrunden i folkemunde, dvs. hjørnet af Lygten og Frederikssundsvej. Her er der nu opstillet en rød Skoda Octavia på tre-fire meter høj H-bjælke af stål, og så er der installeret et overrislingsanlæg, således at skodaen til stedse kan fremstå nyvasket? Om kunstværket kan man mene hvad man vil, men den dertilhørende fadøl fejlede i hvert fald ikke noget. Det gjorden musikken, der blev leveret af The Whiteouts bestemt heller ikke, det var nemlig på alle måder go' gedigen rock 'n' roll. De kan varmt anbefales. Det lykkedes mig at tage et par billeder, så med lidt held kan jeg lægge et par koncertfotos på siden inden længe.


:: Christian 5:07:00 PM [+] ::
...
:: mandag, juni 16 ::
Efter en dejlig forlænget pinseweekend hos Jens og Kristin i Stockholm har hverdagen atter indfundet sig. Dette er naturligvis både godt og skidt, men det er i hvert fald dejligt at være sammen med Kirsten og Anna igen. Stockholm er iøvrigt en rigtig dejlig by, og den kan varmt anbefales alle der trænger til lidt storbyferie. Byen ligger fantastisk dejligt på et antal øer i søen Mäleren, så der er aldrig langt til vandet. Vandet er ferskt og dejligt rent og der kan både bades, fiskes og sejles i kajak. Vi tog en kajaktur rundt om Kungsholmen, og Thomas kunne efter de indledende øvelser til manøvren "Grønlændervending", rapportere om en udemærket badevandstemperatur.

Vi nåede også en tur på Casino Cosmopol, vi tabte desværre alt hvad vi vandt (plus lidt til). Vi havde nu alligevel en sjov aften, og vi blev da heller ikke blanket helt af.

Vel tilbage i Nordvest, gik jeg atter en gang på posthuset for at høre om mit kamera skulle være dukket op. Den første melding var, at det desværre og trods en kollektiv indsats, ikke kunne findes. Alligevel faldt det ekspedienten ind at kigge efter i pakkeafdelingen, hvor den rette pakke (selvfølgelig) kunne fremdrages som den første, efter vel ca. 15 sekunders leden. Ganske som jeg havde forventet. Nå, jeg fik ikke mr. Spartus med til Stockholm i denne omgang, men jeg har da været ude og tage nogle billeder som nu er til fremkaldelse. jeg glæder mig selvfølgelig helt ustyrligt til jeg får dem tilbage, men jeg frygter lidt at billederne er blevet uklare fordi det var svært at holde kameraet stille nok til den forholdsvist lange lukkertid. Vi får se.


Et billede af et Spartus Full-Vue, fundet på nettet


:: Christian 2:28:00 PM [+] ::
...

This page is powered by Blogger.